Gestoria en Molins de Rei, Barcelona | Assessoria | Comptable | Assegurances | Assessoria Laboral en Barcelona | Assessoria Fiscal

+34 93 668 39 10

info@5sentits.cat

Avinguda de València, 6-8 6è 3a, 08750 Molins de Rei

Nom i Cognoms (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu missatge

Informació bàsica sobre protecció de dades:

1. Responsable del tractament: 5 sentits gestió, s.l. (B66065079 – Rafael de Casanova, 81, ent , Molins de Rei).

2. Finalitat del tractament: les vostres dades només s’utilitzaran per atendre les vostres consultes. No tractem les vostres dades personals amb cap altra finalitat, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

3. Durada: les dades es conservaran el temps necessari per a la seva finalitat o fins que l’interessat manifesti la seva voluntat de suprimir-les.

4. Legitimació del tractament: La base legal del tractament és el consentiment de l’interessat i, si escau, la derivada de la prestació del servei contractat.

5. Lloc on es desa la informació: La informació es desa en servidors propis o en proveïdors i empreses encarregats del tractament de dades que tinguin els servidors en el territori de la Unió Europea.

6. Cessió i transferència: les dades facilitades només es comunicaran a empreses encarregades del tractament de dades (proveïdors de serveis...), en cas que sigui necessari per al compliment del servei contractat.

7. Drets: pot exercir els seus drets d’accés, de rectificació o supressió, de cancel·lació, d’oposició, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades, a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, a no ser objecte d’una decisió basada en el tractament automatitzat i a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. Si considera que s’han pogut vulnerar els seus drets en relació a la protecció de dades, pot presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos.

Accepto